Χρήσιμα έγγραφα

Η συμμετοχή των φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου μας στην Πρακτική Άσκηση έχει ως κύριο στόχο την εξοικείωση τους με την απασχόληση και την αγορά εργασίας σε δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς συνδέοντας έτσι τη εσωπανεπιστημιακή εκπαίδευση με την εξωπανεπιστημιακή ζωή.


Όλοι/όλες οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να έχουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Aριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ)
Όσοι από εσάς δεν έχετε ΑΦΜ, πρέπει να βγάλετε άμεσα στην Δ.Ο.Υ. της περιοχής σας

Αριθμός ΑΜΚΑ
Όσοι δεν έχετε ΑΜΚΑ πρέπει να βγάλετε σε κάποιο ΚΕΠ.

Αριθμό ΙΚΑ (ΑΜΑ)
Όσοι δεν έχετε ΑΜΑ πρέπει να βγάλετε άμεσα στο ΙΚΑ της περιοχής σας, έχοντας μαζί σας ταυτότητα και ΑΦΜ.

ΑΡΙΘΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ (κατά προτίμηση Εθνικής, αλλιώς όποιας άλλης διαθέτετε) για να μπορέσετε να πληρωθείτε.
Σχετικά με την Τράπεζα και τον αριθμό Τραπέζης που θα δηλώσετε - προκειμένου εκεί να κατατεθεί μετά το πέρας της Πρακτική Άσκησης (Α΄ και Β΄ φάση) το χρηματικό ποσό που δικαιούστε - θα πρέπει οπωσδήποτε να είσθε δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι (δηλ. να φαίνεται το όνομά σας στο συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό). Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό όπου να φαίνεται το όνομά σας θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα με το δικό σας όνομα μέσα.


Οι φοιτητές/τριες που δεν προσκομίζουν συμπληρωμένα σωστά και πλήρως τα παραπάνω αρχεία, δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην Πρακτική Άσκηση

Όλοι/όλες οι φοιτητές/τριες προκειμένου να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση , εγγράφονται στο ΑΤΛΑΣ, ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΕΙ του Υπουργείου Παιδείας Και Θρησκευμάτων, μέσω της ιστοσελίδας atlas.grnet.gr.

Η εγγραφή γίνεται χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που έχουν πάρει απο το πανεπιστήμιο για την εφαρμογή του «eudoxus.gr».

ATLAS Logo

Επιστροφή στη Γονική Σελίδα